15 augusti 2021
17:00

Fanna BK

Referat: Häverödals SK - Fanna BK

Dagens match bjöd på stor underhållning med stort portion fokus, passningsspel och laginsats där vi är helt enkelt bättre från minut 1.
Vi är först på bollen, jobbar hårt för varandra och skapar mycket fina kombinationer där vi kommer gång på gång och våra motståndare försvarar sig bra men äger aldrig boll i den utsträckning att de kan skapa nåt.
Vi har flera heta chanser att göra mål men bollen vill inte in i mål, så första halvlek blir mållös men det va bara tidsfråga innan vi spräcker nollan.
Vi går in i halvtid med 0-0 resultat mässigt men är så mycket bättre att det är bara att ta nya krafter och fortsätta jobba hårt och resultatet kommer komma.

Precis så blev det i 4 minuten av andra halvlek, så tar Jeanette snabb inkast och Elina som lurar sin bevakare och sätter in bollen i mål. Efter målet vaknar Fanna till liv och börjar komma till lite mera spel och kvitterar till 1-1 , men vi känner att vi är bättre idag och alla jobbar hårt tillsammans och vi fortsätter skapa chanser och gör 2-1 med bra kombination där bollen kommer till Elina och med fin passning till Gaby som sätter den i mål. Kort efter får de frispark och den gör de mål på, men det gör oss ännu mer taggade och minuten efter får vi frispark och Jeanette sätter igång den snabbt och Empa med sin känsliga vänster fot sätter den i mål. Efter Empas mål så behåller vi trycket och är mest på deras planhalva där alla slitter hårt och efter riktigt fint anfall så Alva passar till Elina som kan sätta den i mål, Fanna får en omställning i 90:e som de gör mål på men vi vinner matchen med så bra spel av samtliga och extra roligt med den laginsats och glädje som vi visar på plan// Asmir